Content protected by Whocopied.me

Sovemasker i silke

Sovemasker i skøn blød kvalitet

Bløde lækre sovemasker i dejlig let og fin kvalitet, der ikke er for varme at sove med. Vores sovemasker er testet og nøje udvalgt og vi har kun de bedste.

Hvad er en sovemaske?

En sovemaske kan give dig en genvej til at falde lettere i søvn og sove bedre, fordi den aktivt blokker lys ude. Vores døgnrytme reguleres af sollyset og derfor kan det være svært at falde i søvn om sommeren, lige som det er svært at komme ud af sengen en kold og mørk vintermorgen. Det er helt naturligt, og derfor kan en sovemaske være en hjælp til de lyse sommeraftener, værelser uden tætte gardiner, en lur midt på dagen og til hvis du vågner tidligt på grund af solopgangen.

Mange oplever, at sovemasker er en særligt god hjælp, hvis du skal sove midt på dagen - det kan være, at du har skiftende arbejdstider, eller er på rejse. Sovemasken lukker effektivt lyset og omverdenen ude, så du kan falde i søvn. En sovemaske skal være meget let og fin at have på. En sovemaske må ikke være for varm, så man kommer til at svede i ansigtet og det bliver ubehageligt. En sovemaske skal derimod være lavet af et materiale, der virker meget blød på huden, men også gerne let kølende i ansigtet. Vi elsker selv vores dejlige sovemasker silke. Silke sovemaskerne er både lette, kølende og så er de fantastiske til at holde lys ude og de tilpasser sig let omkring næsen uden at være irriterende. Det bløde bindebånd er smalt.  Det er vigtigt, at bindebåndet er både blødt og elastisk, så sovemasken hverken strammer eller er for løs. Vi har flere modeller, men silke sovemasken er klart en af vores favoritter. Sovemasken er lavet i smukt silke og har justerbar strop. Silken passer på din hud, så du vågner uden mærker efter masken og makeuppen sidder stadigvæk, hvor den skal.

Hvor kan du bruge en sovemaske?

På rejsen

Til middagsluren

Hvis du vil meditere i fred

Ellers hvis du bare trænger til at slappe helt af og lukke alting ude for en lille stund.

Tag sovemasken med på rejsen og få lettere ved at falde i søvn

En sovemaske kan være en rigtig god hjælp til en bedre søvn. Det kan være svært at falde i søvn, hvis der er lys der generer. Man føler sig måske ikke træt, selv om man ved man burde være det. Rejser man ofte, vil det være en god ide at tage sovemasken med uanset om man rejser om dagen eller om natten. På den måde bliver rejsetiden udnyttet og det bliver lettere af slappe af.

Hvad er den bedste sovemaske?

Der er lavet flere Sovemaske test som viser resultater der stemmer meget overens med vores egne personlige vurderinger af hvilken sovemaske, der er den bedste sovemaske. De forskellige sovemaske bedst i test der er lavet, som vi har fundet, viser mange af dem, at sovemasker i silke er noget af det bedste der findes. Blandt de bedste sovemasker, er mange af dem lavet i materialer som f.eks. silke. Vi tester selvfølgelig løbende selv vores produkter og derfor føler vi, at vi kan garantere dig en god sovemaske, når du handler hos os. Udover at vi lægger vægt på sovemaske luksus, så er vi jo også meget praktiske hos faktiskpraktisk. Derfor har vi sovemasker, der kan tåle en maskinvask. Det er dog ikke ofte at man behøver at vaske luksusudgaven i silke, da den er så let og mærkes skøn og let kølende pga. materialet. Altså får du her en maske til at sove med der både er let at vaske, fylder meget lidt og så er sovemasken billig og flere i familien kan få glæde af dit køb.

Sovemaske til hele familien

Sovemaske til mænd var ikke noget man så tidligere, men nu er der faktisk rigtig mange mænd og også store børn, der er begyndt at bruge de meget praktiske masker. Både mænd, kvinder og større børn kan bruge vores masker. Er i tvivl om maskerne passer, kan i altid kontakte os for flere informationer. En mands hud er lige så sart som en kvindes og derfor bør mænd også vælge en sovemaske i en mere behagelig og let kvalitet. Det samme må siges at gælde børn.

Især børn vil have svært ved at sove på ferien i flyet. Her kan det virkelig vise sig at være en smart ide, at give dem en sovemaske på, så de kan finde ro og føle det er nat. Vores sovemaske barn/børn er den samme til voksne og henvender sig derfor til lidt større børn.

Hos Faktiskpraktisk finder du også rigtig mange andre ting, der både er praktiske og nyttige og måske vejen til et enklere liv og en bare lidt lettere hverdag. Vi har praktiske kvalitetsvarer og en hel masse fif, som vi har lavet til at være en hjælp i en travl og spændende hverdag. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi en gang imellem sender lidt gode og praktiske fif afsted og måske kommer der et sovemaske tilbud, som du ikke vil gå glip af.