Gå til produktoplysninger

Kløestillende og kølende gel til pleje af solskoldet hud og smårifter

Aloe Vera gel (100/200 ml) med Tea Tree Oil til solskoldning, svie og irriteret hud | Tilfører fugt og virker kløestillende på huden | Kan bruges som aftersun til pleje ved soleksem og solskoldning.

Plejer og nærer huden ved smårifter, skrammer og insektbid | Velegnet til både mænd og kvinder og alle hudtyper.


Læs mere
+15.000 anmeldelser
Normalpris 99,95 kr
Udsalgspris 99,95 kr Normalpris
Vælg en type - klik her:
Størrelse:
  • ✓ Hurtig levering & fri fragt fra 299 kr.
  • ✓ 100 % tilfredshedsgaranti
  • ✓ Dermatologisk testet
  • ✓ 100% vegansk
Vores forhandlere
Se komplette oplysninger
Beskrivelse

Har du irriteret hud, kløe eller svie? Er du blevet solskoldet, og er du nu på udkig efter aftersun? Eller er du angrebet af myggestik og insektbid?

Så er Aloe Vera gel et godt bud til at opnå hurtig lindring af svie, kløe og anden irritation i huden.

Vi anbefaler især Aloe Vera gel til dig, der ønsker lindring af:

- Solskoldning og tør, dehydreret hud
- Smårifter og hudafskrabninger
- Irriteret hud, svie og kløe
 

Hvordan bruger jeg Aloe Vera gel?
Aloe Vera gel kan bruges til en lang række hudproblemer og egner sig til alt fra solskoldning og rødme til insektbid og smårifter.

Smør Aloe Vera gel direkte på hudområdet, der klør, svier eller på anden måde er irriteret. Aloe Vera gel tørrer hurtigt ind og efterlader huden gennemfugtet, glat og fri for irritation.

Aloe Vera gel er nem at påføre og meget drøj i brug, så brug kun en lille mængde ad gangen. Du kan bruge Aloe Vera gel flere gange dagligt – så ofte som nødvendigt. Vi anbefaler, at du som minimum bruger gelen 1-2 gange dagligt på din hudirritation for at opnå de bedste resultater.

Du opnår bedste effekt af produktet ved at smøre straks, når skaden er sket, fx hvis du er blevet solskoldet, stukket af et insekt eller lignende.

Aloe Vera gel kan også smøres i hovedbunden, hvis den er irriteret, klør eller er blevet solskoldet. I det tilfælde anbefaler vi at smøre produktet i hovedbunden om aftenen inden sengetid og vaske håret næste morgen.
 

Kan jeg kombinere Aloe Vera gel med andre produkter?
Du kan uden problemer kombinere Aloe Vera gel med andre produkter fra Australian Bodycare. Du kan med fordel vaske huden helt ren og fri for bakterier med Body Wash og smøre med den gode Body Lotion med Tea Tree Oil for at sikre den daglige fugtpleje af huden på kroppen.

Herefter kan Aloe Vera gel smøres på de steder, hvor huden har brug for ekstra fugt og pleje, fx ved solskoldning, smårifter eller svie. Aloe Vera gel beroliger og lindrer huden og virker øjeblikkeligt kølende.

Det er ikke nødvendigt at vaske med Body Wash, inden du bruger Aloe Vera gel. Aloe Vera gel har størst effekt, hvis den bruges hurtigst muligt, efter skaden er sket.
 

Kan alle bruge produktet?
Ja, produktet egner sig til både mænd og kvinder og alle hudtyper. Aloe Vera gel er dermatologisk testet og vurderet hudvenlig. Det betyder, at alle kan få glæde af gelens kølende og lindrende egenskaber – selv hvis huden er sensitiv.

Alle, der har brug for aftersun efter solskoldning, lindring af kløe og svie, insektbid og myggestik, kan anvende og få glæde af gelens fugtgivende og kløestillende egenskaber. Produktet kan bruges af hele familien (børn fra 3 år) og smøres på huden flere gange dagligt for at opnå bedst effekt.

Aloe Vera gel kan bruges til den daglige pleje af huden ved eksem og psoriasis.
 

Hvorfor skal jeg bruge Aloe Vera gel?
Aloe Vera gel har været anvendt i mange år, da ingrediensen er kendt for sine helende egenskaber.

Aloe Vera indeholder en lang række vitaminer, mineraler og aminosyrer, der sikrer en sund og pæn hud. Aloe Vera er bl.a. rig på vitamin A, C og E samt forskellige B-vitaminer, der alle bidrager til en flot og glat hud fri for irritation.

Desuden er Aloe Vera gel fra Australian Bodycare tilsat det naturlige aktiv, Tea Tree Oil. Tea Tree Oil har været anvendt i årtusinder pga. oliens bakteriemodvirkende egenskaber. Det gør olien velegnet til en lang række hudproblemer – alt fra kløe og irritation til bumser og uren hud.

Aloe Vera og Tea Tree Oil er forenet i Aloe Vera gelen, så du får gavn af begge ingredienser på én gang.

 

Hvilken variant skal jeg vælge?
Aloe Vera gel kommer i 3 udgaver, så du selv kan vælge, hvilken variant, der passer bedst til dig.

Alle varianter af Aloe Vera gel indeholder den 100% naturlige Tea Tree Oil, som bl.a. virker lindrende og kløestillende på huden. Tea Tree Oil er desuden kendt for at modvirke bakterier og holde huden sund og pæn.

Varianten med Mint tilføjer en ekstra kølende følelse til produktet og virker samtidig blødgørende på huden. Det er fx en fordel, hvis du er blevet solskoldet eller klør.

Lemon Myrtle-varianten har en frisk citrusduft og tilfører desuden ekstra fugt til huden. Lemon Myrtle bidrager desuden med C-vitamin, som hjælper til at vedligeholde en sund hud og giver flot glød.

Hvad gør jeg, hvis produktet ikke lever op til mine forventninger?
Så gør du selvfølgelig brug af vores 100% tilfredshedsgaranti, som du er dækket af, hvis du har købt produktet i vores webshop. Tilfredshedsgarantien gælder inden for 100 dage efter modtagelse af produktet.

Hvis produktet – mod forventning – ikke giver dig de ønskede resultater, kan du få dine penge igen. Du følger blot de 3 simple trin på siden her for at gøre brug af garantien.

 

Måske kunne du have gavn af at læse vores guides:
Solskoldning – Guide om varighed, behandling og forebyggelse
Aloe vera gel er fyldt med gode egenskaber
Aloe Vera plante – planten med de mange egenskaber

Anmeldelser

Lars

Som langvarig bruger af dette produkt, har vi ingen problemer med at købe og bruge det igen. Hurtig levering og til en god pris.

Camilla

Australian Bodycare er min favorit! Nu bruger jeg ikke andet. Min hud er perfekt for første gang i årevis! Tak, Australian Bodycare!

Anna

Jeg har brugt dette firma i årevis. Deres produkter er af meget høj kvalitet. Bestillingsprocessen er ligetil, og leveringen er hurtig. Jeg kan stærkt anbefaler dem.

Sara

Jeg elsker produkterne. Jeg værdsætter virkelig de små gaver. Kundeservicen kunne ikke være bedre. Tak til jer alle.

Emma

Gode produkter, der lever op til deres løfter med en utrolig god effekt. Min hud har aldrig været bedre!

Simon

Fremragende produkter. Jeg har altid kunnet lide tea tree, og nu er der så bredt et udvalg af produkter til alle.

Christian

Fantastiske produkter og hurtig levering. Jeg er meget imponeret 🥳.

Sofia

Min hud føles fantastisk. Jeg vil helt sikkert gøre dette til en fast del af min hudplejerutine.

Mia

Meget let at bestille. Meget effektiv service. Altid informeret om leveringen. Servicen var fremragende.

Isabella

Jeg elsker disse produkter. Jeg har meget følsom hud og har ingen problemer med disse produkter. Jeg er meget glad.

Gustav

Produkterne er absolut fremragende, de virker perfekt, brugt én gang og alt er godt! Plus, de er bedre end kemiske løsninger.

Signe

Fremragende produkter, de virker virkelig godt. Prisen er lidt høj, men det er kvaliteten også.

Ofte stillede spørgsmål
  • Jeg har helvedesild, så jeg vil høre om i skulle have noget som kan hjælpe mod smerter og svie, kløe og brændende fornemmelse.

    Vores produkter kan bruges til at lindre kløe og irritation i huden, men vi kan ikke garantere effekt ved sygdomme.
    Hvis du bestiller i webshoppen, er du dækket af tilfredshedsgarantien, så du risikofrit kan give produkterne en chance. Aloe Vera gel vil være et godt bud.
    Vh. Sofie, Australian Bodycare

Ingredienser

Aloe Vera Gel Tea Tree Oil
Aloe Barbadensis Leaf Juice, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tocopherol, Limonene.

Aloe Vera Gel Tea Tree Oil + Mint
Aloe Barbadensis Leaf Juice, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Mentha Arvensis Herb Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Tocopherol, Linalool, Limonene, Geraniol, CI 75810/Chlorophyllin Copper-complex.

Aloe Vera Gel Tea Tree Oil + Lemon
Aloe Barbadensis Leaf Juice, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Backhousia Citriodora (Lemon Myrtle) Leaf Oil, Tocopherol, Citral, Limonene, Geraniol.

Tea Tree Oil

Igennem tusinder af år har tea tree oils helbredende virkning været kendt. De australske aboriginals har igennem generationer kendt til de smukke træers helbredende effekt. Legenderne fortæller om søer, der var omkranset af Tea Trees, hvor blade og kviste faldt i vandet og forvandlede søerne til antiseptiske bade. De lokale aboriginals brugte disse naturlige helende bade til at kurere forskellige hudlidelser – eksempelvis hudinfektioner, forbrændinger, sår og insektbid.Området med Tea Trees kaldte de indfødte for ”Healing ground”.

Tea Tree Oil udvindes af bladene fra det australske træ, Tea Tree, som officielt er kendt som Melaleuca Alternifolia. Træet vokser i et begrænset område i den nordøstlige del af New South Wales i Australien. Det naturlige voksested for træet er et lavtliggende svampet regnskovsområde. Det var netop dette område, den lokale stamme, Bundjalung, kaldte “Healing ground”.

Levering og TIlfredshedsgaranti

GRATIS fragt ved køb over 299,00 kr. ved levering med DAO/Bring/Instabox.

Produktet pakkes og leveres i en diskret indpakning.

Hvis du bestiller inden kl. 13:00 på hverdage sender vi samme dag. Derfor har vi altid en leveringstid på 1-3 dage, men oftest kun 1 dag.

Husk at vi altid har ubegrænset returret og 100% tilfredshedsgaranti på alle vores produkter. Skulle du mod forventning ikke oplever en forskel efter 90 dage, giver vi dig hele beløbet retur. Klik her for mere information

  • Tea Tree Oil Blad

    100% Naturlig

    Tea Tree Olie er en naturlig, æterisk olie, som udvindes fra bladene på det australske træ, Melaleuca Alternifolia.

  • Tea Tree Oil Dråbe

    Heal

    Tea Tree Oil modvirker bakterier og har den unikke egenskab, at den hjælper med at genoprette hudens normale bakterieflora.

  • Tea Tree Oil er ved vedvarende brug meget effektivt

    Maintain

    Tea Tree Oil har flere fordele: Bliver olien brugt på daglig basis vil den både helbrede hudproblemer og sikre, at huden holdes sund og rask.

Samarbejde og Fundraising for NGO'en Cool Earth

Vi passer på naturen

Vi har indgået samarbejde med Cool Earth om at bevare 241.000 hektar regnskov, der beskyttes af 31.000 mennesker.

Læs mere her